Tarhoňa se zeleninou

Pizza

Špenátová polévka

Bavorské vdolečky


Ingredience: hladká mouka, droždí, mléko, vejce, tvaroh, povidla, tuk na smažení

Postup: Z mouky, vajec, droždí a mléka připravíme těsto, které necháme vykynout. Z kynutého těstě vyválíme cca 1 cm silný plát

a vykrajujeme pomocí vykrajovátka kolečka, která necháme opět chvíli vykynout. Do vykynutých koleček vytvoříme uprostřed důlek.

Smažíme na tuku po obou stranách do zlatova. Po vychladnutí plníme povidly a vyšlehaným tvarohem.

 

 

Masové špízy se zeleninou

Žampiónová pomazánka

Vaječná pomazánka se šunkou

Fazolový guláš s uzeninou1

Těstovinový salát

Šoulet

Sloní mls

© 2017 Základní škola Eduarda Štorcha a mateřská škola Ostroměř, Školní 315, Ostroměř, tel.: 493 691 225, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

web vytvořil www.helpmark.cz